Általános tudnivalók nappali és esti rendszerű szakképzéseinkről


Nappali rendszerű szakképzésre azok a tanulók jelentkezhetnek, akik 1993. december 31-e után születtek, vagyis 2018-ban nem töltik be a 25. életévüket. Aki tandíjmentesen kezd meg egy képzést nappali rendszerben, tanulmányait akkor is befejezheti tandíjmentesen, ha időközben betölti a 25. évét.

Aki nem rendelkezik szakképesítéssel és 2018-ban tölti be a 25. életévét, esti rendszerű képzésben kezdheti meg tanulmányait.

Aki már rendelkezik egy szakképesítéssel, nappali rendszerben tandíj megfizetése mellett (kivétel a CNC gépkezelő szakképesítés-ráépülés képzés, amelyik tandíjmentes),míg esti rendszerben – a második szakképesítés megszerzése esetében - tandíjmentesen vehet részt a képzésben.

Képzési idő:

2 év (4 félév)

Kivétel az ágazati érettségi vizsgára épülő szakképzés (Szoftverfejlesztő, Vállalkozási bérügyintéző) és a CNC gépkezelő szakképesítés-ráépülés, ahol 1 év (2 félév)

Beiratkozás folyamatosan:

Személyesen az iskolában, online jelentkezési oldalunkon vagy kitöltött jelentkezési lap beküldésével 2018. augusztus 31-ig.

A jelentkezési lap letölthető a "Letöltések" menüpont alatt.

Tájékoztatás:

Tájékoztató kiadvány személyesen, telefonon, elektronikus vagy hagyományos levélben kérhető, illetve a honlapról letölthető.