Hírek

Szalagavató 2020.

„Azt a boldogságot, amit nem osztunk meg másokkal, aligha lehet boldogságnak nevezni. Nincs íze.” - ezt az idézetet választotta mottóként a 2020. január 24-i szalagavató ünnepségéhez a végzős osztály.

Ballag már a vén diák…

A Sirius Szakgimnázium és Szakközépiskola 2019. május 3-án tartotta ballagási ünnepségét. Idén 32 tanuló kapta meg tarisznyáját, mellyel útjukra bocsátottuk őket az eddig védelmező iskola falai közül a nagybetűs ÉLET kihívásokkal teli világába.

Üzemlátogatás az IT Services Hungary debreceni kirendeltségén

Informatika tagozatos, érettségi előtt álló 12/A osztályos tanulóink 2019. március 7-én az IT Services Hungary debreceni kirendeltségén jártak, ahol a diákok betekinthettek a cég munkájába, megismerkedhettek a szolgáltatásokkal, amelyek között a hálózatmenedzselés és -felügyelet, valamint a különböző szerverüzemeltetések (távoli és helyi) is meghantálhatóak.

Szalagavató

A végzős diákok minden évben nagy lelkesedéssel várják a szalagavató ünnepséget. A készülődés már az előző évfolyamon a táncok kiválasztásával, a táncok tanulásával elkezdődik. Nagy izgalmakat okoz még az ünnepi viselet és a táncruha kiválasztása is.